Officieel vulstation voor CO2

CO2 vullen in de buurt van Rotterdam? Polmai doet het!

Polmai is al jarenlang een officieel vulstation voor CO2 cilinders en CO2 brandblussers, Linde Gas is onze betrouwbare partner en belevert ons jaarlijks met vele tonnen CO2.

Ruim 45 jaar lang vullen we al CO2 cilinders waarvan verreweg de meeste in de brandbeveiliging gebruikt worden.

Wij vullen dagelijks cilinders en brandblussers van klein tot groot. Voor de grote CO2 cilinders van 50 kilogram hebben we speciale weegapparatuur tot onze beschikking.

In de omgeving van Rotterdam staan we bekend als een professionele partij voor het vullen van CO2 met jarenlange ervaring.

 

CO2 – Koolzuur informatie

De naam CO2 kent ook andere benamingen zoals Koolstofdioxide, Kooldioxide of Koolzuur (gas) allen betekenen het zelfde. In zuivere vorm is het kleurloos en reukloos, vandaar dat CO2 zo gevaarlijk is in kleine ruimtes.

In hoge concentraties is CO2 giftig, daarnaast is CO2 zwaarder dan lucht hierdoor is het mogelijk dat het zich op hoopt in kelders en andere ondergrondse verblijven.

CO2 / Koolzuur wordt gebruikt in frisdrank, dit is de prik die je proeft in bijvoorbeeld Cola of Sinas. Het toevoegen van prik aan frisdranken heet carboniseren. Ook voor bier wordt Koolzuur gebruikt.

Een CO2 fles vullen doet u veilig bij Polmai. Meer informatie over het vullen van een CO2 fles? Neem dan contact met ons op!