Gasdetectie

Polmai Brandbeveiliging: biedt u professionele gasdetectie apparatuur.

Wij bieden een assortiment aan van enkelgasmeters en multi-gasdetectors met eventueel hoogwaardige PID meting. Wij bieden de beste PID meters voor het meten van VOC (vluchtige stoffen) tegen de beste prijzen. Stralingsmeters en dosimeters voor het meten van gammastraling en Neutronenstraling zijn bij ons te vinden. Om stofspecifiek te kunnen meten, bieden wij ook een kompleet pakket aan meetbuisjes. Vraag vrijblijvend een prijs aan!

Als u op zoek bent naar een gasdetector, het gasvrij stellen van een besloten ruimte, een gasvrijverklaring voor een container of een gaslekdetector? Polmai Brandbeveiliging heeft het.

Bezoek ook eens onze andere website Gasmaster.nl

Onze speerpunten waarop u kunt vertrouwen bij Polmai Brandbeveiliging:

 • Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van draagbare gasdetectie instrumenten.
 • Optimaal onafhankelijk advies van onze uitsluitend getraind personeel.
 • Wij vinden veiligheid het belangrijkst, dus neem contact op met ons voor een eventuele opgave.
 • Gasdetectie apparatuur voor in elke sector.

Polmai Brandbeveiliging is gespecialiseerd in de volgende merken:

 • Honeywell / BW
 • Dräger
 • Crowcon
 • RAE

Buiten de nieuw levering + reparaties kunnen wij ook onderdelen leveren zoals testbuisjes, testslangetjes & accesoires voor uw meter. Ook voor uw vaste gasdetectie + vaste brandmeldinstallatie kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie!

Crowcon Gasdetectie kalibreren.

Om uw werk goed uit te voeren, is het van essentieel belang uw Crowcon gasdetectiemeters tijdig te laten kalibreren. Niet alleen zorgt dit voor extra veiligheid, maar ook voor het feit dat u kunt vertrouwen op uw meters. Polmai is een erkend servicestation om uw Crowcon apparatuur te kalibreren, te keuren en te leveren.

In veel gevallen kunt u uw Crowcon meters zelf en eenvoudig controleren. Uiteraard heeft u daar wel de juiste kennis en apparatuur voor nodig. Polmai beschikt over deze materialen en kan u hierbij ondersteunen. Onze gecertificeerde Crowcon specialisten staan voor u klaar! Polmai levert het volledige Crowcon serviceplan met daarin het onderhoud en de kennis/service. Bent u vaak onderweg? Polmai levert en controleert eventueel ook op locatie. Neem contact op voor meer informatie.

 • Vrijblijvend advies over Crowcon apparatuur.
 • Vooraf vastgestelde prijzen.
 • Door onze kennis, kunnen wij vaak binnen 1 á 2 werkdagen service hebben verricht.
 • Eventuele leenmeter beschikbaar mocht dit nodig zijn.

Hoe vaak moet mijn Crowcon meter gekeurd zijn?

Polmai adviseert u uw Crowcon gasdetectiemeter minimaal 1x per jaar te controleren. Heeft u meerdere meters? Laat deze direct meenemen om ervoor te zorgen dat u altijd over gecontroleerde Crowcon gasdetectiemeters beschikt. Het is mogelijk om uw meter bij afgifte dezelfde dag nog op te halen. Werkt u in de scheepvaart? Neem dan contact op. Samen met ons totaalpakket kunnen wij de Crowcon meters meenemen in de keuringen. Wilt u eventueel wachten op uw Crowcon kalibratie? Geef dit door aan 1 van onze specialisten zodat we hierop kunnen plannen.

Wat kost het keuren van een Crowcon meter?

Polmai geeft u tijdig aan wat de kosten zijn voor het controleren van Crowcon apparatuur. Niet alleen bent u zo zeker van de vaste prijs, maar ook van geen “achteraf” verrassingen. Wij  baseren ons tarief inclusief arbeidsuren en de daarbij benodigde gassen. Tijdens de controle wordt er gebruikt gemaakt van gecertificeerde apparatuur. Zo wordt uw gasdetectiemeter getest, de alarminstellingen gecontroleerd, de pompfunctie wordt getest en het kalibratiegas is gecertificeerd. Na de inspectie ontvangt u van ons een certificaat waarin staat beschreven dat uw Crowcon meters gecontroleerd zijn.

 Welke apparatuur van Crowcon kunnen wij servicen?

 • Crowcon Gasclip
 • Crowcon Gas-Pro PID
 • Crowcon Gasman
 • Crowcon T4

Voor meer informatie over Crowcon apparatuur en haar producten kunt u contact op nemen via info@polmai.nl

Polmai levert niet alleen nieuwe Crowcon producten maar verzorgt voor u ook onderhoud, kalibratie en reparatie van de complete scala aan Crowcon producten als gecertificeerd servicebedrijf.

Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via info@polmai.nl of via 010-2927384.