Partners

Ecotanker: Amulet

Ecotanker transporteert en bunkert stookolie en minerale oliën van en naar verschillende raffinaderijen, opslagplaatsen en naar diverse zeeschepen in het Ara gebied (Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen) en Europese waterwegen. Polmai verzorgt het gehele veiligheidspakket voor Ecotanker.

polmai-amulet

Meer info over Ecotanker de Amulet? Bezoek eens hun website: https://www.ecotanker.nl

Het SS Rotterdam

Hoog, groot, imposant en echt Rotterdams
Meteen als u de bocht neemt vanaf de Maashavenkade naar het 3e Katendrechtsehoofd, ziet u de boeg van het schip… imposant! Dan komt er een gevoel van trots: daar ligt het stoomschip Rotterdam, hoog, groot, bijna ongenaakbaar.
Bij de entree van het schip wordt u warm welkom geheten, de weg gewezen. Eenmaal aan boord is daar het stijlvolle decor van de lange geschiedenis van het ss Rotterdam die begon in Rotterdam, de hele wereld over cruiste en nu prachtig gerenoveerd weer in oude glorie terug is in Rotterdam. Dat eerste gevoel aan boord is op zich al een belevenis en dan moet het allemaal nog beginnen!

Want het ss Rotterdam is vandaag een plek waar alles kan. Kijk maar eens op deze site www.ssrotterdam.nl u kunt er álles wat u in een grote stad ook kunt, maar dan op een plek waarvan er op de hele wereld geen tweede is. Wat een belevenis! Het schip is van buiten en van binnen zoveel mogelijk in authentieke staat teruggebracht en tegelijk volledig aangepast aan de eisen van deze tijd.

ssrotterdam

Biolab Research & Solutions

BioLab is een bacteriologisch onderzoeksbureau gespecialiseerd in lucht- en wateronderzoek. Het onderzoeken van het binnenklimaat met bijvoorbeeld het nemen van lucht-, contact- en watermonsters behoort tot een van de diensten.
Kijkt u eens verder op de site voor meer informatie Biolab

logo-biolab1-300x150

Extra links:

Biolab waterkwaliteit: https://www.biolab.nl/waterkwaliteit/

Biolab luchtkwaliteit: https://www.biolab.nl/luchtkwaliteit/

Biolab asbestonderzoek: https://www.biolab.nl/asbest/asbestonderzoek/

Scheepvaarttelefoongids

U bent schipper, matroos of werkt in de maritieme sector? Kies dan voor de scheepvaart telefoongids. De scheepvaarttelefoongids heeft de meest uitgebreide verzameling telefoonnummers en adresgegevens van de Nederlandse binnenvaart en de aan de binnenvaart verwante industrie en toeleveranciers. De scheepvaarttelefoongids is tevens bereikbaar via de papierengids, via iOS (iPhone, iPad) en Android (Smartphones en tablets).

Neem eens een kijkje!
https://www.scheepvaarttelefoongids.nl/

scheepvaarttelefoongids