Impregneermiddel voor kerst artikelen

Voor het impregneren van kerst artikelen gebruikt Polmai Brandbeveiliging: Flame Fix KST1.

Productbeschrijving met Flame Fix KST1:

Flame Fix KST1 is een ongevaarlijk en gebruiksvriendelijk impregneermiddel dat gebruikt wordt voor het vlamvertragend impregneren van kerstbomen en versieringen. Wanneer uw kerstproducten zijn geïmpregneerd met Flame Fix KST1, voldoen deze materialen aan de norm ISO 6940 & 6941 en de nieuwe Europese normen (NEN) 1101 & 1102. Deze normen worden nagelopen door de brandweer wanneer er een controle wordt gehouden.

Behandelingsvoorschrift van Flame Fix KST1:

Flame Fix KST1 kan worden toegepast met behulp van een sprayapparaat met een druk tussen de 3 en 5 bar. Een gemiddelde plantenspuit met een pompsysteem of trickermechanisme voldoet hieraan.

Het te impregnerende product moet fijn verneveld worden aangebracht vanaf een afstand van ongeveer 20 centimeter. Bij een juiste behandeling moet de stof, of het materiaal handvochtig aanvoelen. Bij voorkeur dient het geïmpregneerde materiaal/stof hangend gedroogd te worden.

Voor een juiste behandeling is 1 liter Flame Fix KST1 toereikend voor 6 tot 10 m2 kerstboom of versiering (dit is echter afhankelijk van de dikte van het behandelde materiaal). Ons advies is om via een proefstukje een indruk te krijgen van het opnamevermogen en het gewenste resultaat.

Flame Fix KST1 is een kant-en-klaar product en mag niet worden verdund, tevens is het product in water oplosbaar, zodat de behandelde stof/materiaal na enig contact met water opnieuw moet worden behandeld.

Verpakking:

Flame Fix KST1 wordt geleverd in 1 liter flessen. Onze webshop: Brandblusser XL – Impregneermiddelen heeft deze flessen op voorraad.

Projecten:

Voor grote projecten maken wij gaarne een passende offerte voor een behandeling op locatie of op rol door één van onze gecertificeerde medewerkers. Indien het impregneren door onze medewerkers wordt uitgevoerd, ontvangt u van ons een ondertekend Certificaat van Behandeling voor inzage voor o.a. brandweer, gemeente en/of verzekering.

flamefix-fles-groen impreg-groen