Brandbeveiliging

Kwaliteit en kennis sinds 1967.

Polmai Brandbeveiliging & Brandblusmaterialen

Bent u opzoek naar erkende brandbeveiliging? Zoekt u een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging ? Iemand die u op een duidelijke en eerlijke manier kan helpen met de juiste materialen, specifieke instructies of een passend advies? Iemand waarbij u 1 aanspreekpunt heeft voor alle onderdelen en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw opdracht in de juiste handen is?

Dan heten we u van harte welkom bij Polmai Brandbeveiliging.

Polmai Brandblusmaterialen & Veiligheidsmiddelen is een modern brandbeveiligings- en veiligheidsbedrijf met als doelstelling bedrijven en de maritieme sector te ondersteunen in een planmatige voorbereiding op calamiteiten.

Met een eigen servicedienst, fulltime professionele adviseurs en instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleiding worden daardoor door ons optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor is het geheel meer dan de som der delen.

Kies voor Polmai Brandbeveiliging wanneer u op zoek bent naar een organisatie die u in duidelijke taal assisteert in uw brandbeveiliging. Een partij die u helpt dat te doen wat verstandig en noodzakelijk is en u werk uit handen neemt. Een organisatie met verstand van zaken, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw andere werkzaamheden. Iemand die u kan adviseren en daarnaast ook dit werk vakbekwaam voor u kan uitvoeren met kwalitatief hoogwaardige merkproducten.

Polmai Brandbeveiliging is REOB gecertificeerd en gebruikt originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt.

Wij zijn altijd bij u in de buurt voor het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van brandmeldinstallaties (in combinatie met een partij). Zo is  Polmai Brandbeveiliging ook actief op de scheepvaart en is hier voor gecertificeerd.

Ons uitgebreide assortiment

Naast ons uitgebreid assortiment brandblusapparatuur, branddetectie en brandblussystemen is Polmai Brandbeveiliging ook gecertificeerd in levering en applicatie van brandvertragers voor decoratiematerialen, het zogenaamde brandvertragend impregneren van materialen zoals gordijnen, kunstplanten, kerstbomen, etc.

Moderne producten

Polmai Brandbeveiliging. onderzoekt continu welke nieuwe producten en diensten kunnen worden geboden. Wij zorgen er daarom voor dat u voortdurend de beste middelen en apparatuur ter beschikking heeft. Ons totale pakket is breed en gevarieerd. Van brandblusmiddelen tot producten voor BHV. Onder meer leveren wij ook de modernste AED-apparatuur. Zodat snel levensreddend gehandeld kan worden onder alle omstandigheden.

Polmai Brandbeveiliging: uw betrouwbare partner in veiligheid!

Wilt u meer hierover weten? Of wat wij voor u kunnen betekenen?  Polmai Brandbeveiliging staat u graag te woord.